Wat zijn de redenen om voor Goodyear schoenen te kiezen?

Kiezen voor een hoogwaardige schoen is niet alleen een esthetische keuze. Het is een beslissing die gaat in de zin van comfort, de gezondheid van onze voeten en de duurzaamheid van de schoen. Onder de technieken voor de productie van schoenen van de hoogste kwaliteit, moeten we een schoensteektechniek noemen die is geërfd van de Angelsaksische schoenenindustrie: de Goodyear-rand (gepatenteerd door Charles Goodyear in de eerste helft van 1800), de perfecte combinatie van vakmanschap en industrie.

Wat zijn de redenen om voor Goodyear schoenen te kiezen?

Hier zijn de 5 voordelen van de schoenen verwerkt volgens de Goodyear’s techniek:

1-Stevigheid: Goodyear-stiksels zorgen voor een perfecte hechting van de binnenzool, zool, rand en bovenwerk, waardoor de schoen een top robuustheid krijgt.

2-Duurzaamheid: het is precies deze naaimethode die ze zo solide maakt, om ervoor te zorgen dat de schoenen verwerkt volgens de Goodyear-techniek lang meegaan, buiten de normale slijtage van de zool (zie later).

3-Gemak: de natuur kurken tussenzool die de ruimte tussen de binnenzool en de buitenzool vult, biedt een comfortabele ondersteuning voor de voet, waardoor deze schoenen mooi en ook comfortabel zijn.

4-Vervangbare zool: de meeste schoenen die tegenwoordig op de markt zijn, zijn van wegwerpkwaliteit. Wanneer de zool wordt gedragen (als de bovenkant bestand is), moeten de schoenen worden weggegooid omdat het vervangen van de zool de schoen zou vernietigen. In een Goodyear-schoen kan de zool worden vervangen zonder de rest van de structuur te beschadigen.

5-Ontwerp: dankzij de bijzondere stiktechniek hebben deze schoenen een bijzonder ontwerp, waarbij het bovenwerk, in overeenstemming met het stiksel, naar binnen buigt ten opzichte van de rand van de zool. Eén functie die deze kwaliteitsschoenen perfect herkenbaar maakt.

Naast Goodyear welted is er nu de Flex Goodyear welted van Dos Santos Shoes.

Dos Santos Shoes biedt schoenen die zijn geproduceerd volgens het unieke proces “Flex Goodyear” dat is geïnspireerd op de nu traditionele Goodyear-welted techniek, De lederen zolen zijn handmatig bewerkt om de technologie naar een hoger niveau te brengen op het gebied van comfort en duurzaamheid en geen inlooptijd meer nodig!

Een reactie achterlaten

CLOSE

Categories

Merken

  • No product brands exist.

Product tags

Add to cart
× Heb je een vraag?