SHOE TAILOR SERVICE CONCEPT

IMPLEMENTEER SHOE TAILOR SERVICE IN JE BUSINESS

VOORUIT DENKEN
De toekomst van de modebusiness voor in Europa gemaakte producten ligt in hoge kwaliteit, personalisatie service en vernieuwing. Met vernieuwing kunnen wij u helpen om nog beter te verkopen op kwaliteit en service met ons uniek concept.

WAT IS DE SERVICE

GEPERSONALISEERDE SCHOENEN OP MAAT

Kleren maken de man…daar horen schoenen ook bij. Je hoort de klant al zeggen, mooi naar mijn smaak en comfortabel aan mijn voeten dat zijn de schoenen die ik wil. Met SHOE TAILOR SERVICE heb je nu de mogelijkheid om dat voor je klant waar te maken.

Je krijgt nu een heel fabriek te beschikking en dat al vanaf 1 paar! ja, u hoort het goed vanaf 1 paar MADE-TO-ORDER op order gemaakt!

Een keuze uit 38 modellen, 10.001 combinaties mogelijk, handgemaakt, top kwaliteit leer en suéde.

 • SCHOENEN VAN TOP KWALITEIT
  Handgemaakte schoenen door echte ambachtslieden, met oog voor detail en luxe. Binnen en buiten, kalfsleer en suéde van de beste kwaliteit voor duurzaamheid. Comfortabele buitenzool, duurzame en rustgevende binnenzool en voering van kalfsleer. Volledig in Europa gemaakt.
 • EENVOUDIGE MAAT APP VOOR 3D AFDRUK
  Met enkele foto’s via je smartphone of tablet kan je de perfecte maat en breedte weten van je klant. De resultaten worden gekoppeld aan de order software zodat er een advies volgt welke schoenmaat en breedte het best past voor de klant. Altijd de juiste maat!
 • UNIEKE 3D DESIGN EN ORDER ONLINE PLATFORM
  Gemakkelijk te gebruiken en meer dan 1001 combinaties. Al vanaf 1 paar te bestellen, rechtstreeks verbonden aan het productie atelier. Productie tijd Made To Order is 3 a 4 weken. 

 WAT KAN JE VERWACHTEN

 • EENMALIGE START INVESTERING 
  Om professioneel te werk te gaan, adviseren wij u een aantal standaard demonstratie modellen aan te kopen. Zodat je ze kan gebruiken als toon en pasmodel, en je de klant een full service kunt geven en verkopen realiseren. 
 • ALTIJD DE JUISTE VOORRAAD 
  U besteld precies de hoeveelheid die u nodig heeft voor de aankoop van uw klant meer niet! De demonstratie modellen kan je dan gebruiken om de volgende klant te adviseren en u kan in alle rust beginnen te verkopen zonder zorgen dat je te weinig of teveel voorraad hebt.
 • RISICOVRIJ
  U verwerkt de bestelling alleen als u al een aankoop heeft van uw klant (en idealiter een aanbetaling van uw klant heeft ontvangen).
 • BLIJF COMPETITIEF EN FOCUS
  Om te kunnen concurreren met de grote merken en ketens moet u gespecialiseerd zijn en een uniek verkoopargument hebben. Dit concept maakt u specialer!
  U concentreert zich op verkoop en klanten. Wij zorgen voor de rest.
 • START NU MET SHOE TAILOR SERVICE
Vrijblijvend gesprek

  CLOSE

  Categories

  Merken

  • No product brands exist.

  Product tags

  Add to cart
  × Heb je een vraag?