MADE FOR GROUP

Wat is een MFG-groep? Hoe werken ze?
Een nieuwe en dynamische manier om u het breedste scala aan opties te bieden waaruit u kunt kiezen ..

We hebben het Made For Groups-systeem gecreëerd om aan de meest veeleisende behoeften van klanten te voldoen en het breedste scala aan mogelijkheden te bieden.

Dit systeem is gebaseerd op de crowdsourcing-methode, waarbij u beslist welke items naar de productie gaan en welke niet.

Klanten ondersteunen het nieuwe item, zodra het aantal ondersteunde eenheden het campagnedoel bereikt, wordt het item succesvol gefinancierd en zetten we ze in productie.

Made For Group-groepen zijn alles of niets, als de 100% van het doel niet wordt bereikt, wordt het artikel niet in productie genomen en uw bestelling vervalt automatisch. Als de MFG Group volledig is gefinancierd, produceren we alleen de bestelde paren, dus deze worden op bestelling voor u gemaakt en krijgt u een betalingsverzoek.

Wilt u dit model toch aankopen dan valt deze onder MTO (made to order) en kan deze alsnog aangekocht worden via het 3D shoe artist programma.

We zijn er trots op dat we u zoveel mogelijk verschillende opties kunnen aanbieden tegen de beste prijs voor u. Daarom worden MFG-groepen aangeboden tegen Ready to wear-prijzen, zonder toeslagen. Daarom zijn alle MFG-verkopen definitief en kunnen ze niet worden geretourneerd, omdat we geen voorraad hebben om ze aan toe te voegen.

Alle runs zijn beperkt en komen misschien niet meer terug (of ooit), dus als je iets vindt dat je interesseert, aarzel dan niet om erop te springen!

Met elke week nieuwe stijlen hebben we zeker een optie voor iedereen.

Dagen
Uren
Minuten
Seconds
0
Het aantal bestelling nodig voor groepsprijs
Days
Hours
Minutes
Seconds
0
Het aantal bestellingen nodig voor groepsprijs
CLOSE

Categories

Merken

  • No product brands exist.

Product tags

Add to cart
× Heb je een vraag?