TERUGSTUURBELEID
Algemeen

a) Het product moet worden geretourneerd door dezelfde persoon die de aankoop heeft gedaan;

b) Dos Santos Shoes accepteert alleen de terugzending van producten met een geverifieerd fabricagefout;

c) Dos Santos Shoes accepteert geen retourzendingen van niet-gebrekkige producten;

d) Dos Santos Shoes accepteert alleen de retournering van producten met een geverifieerd fabricagefout, aangezien de schoenen door het gebruik geen vouwen in het leer vertonen;

Retournering van producten met geverifieerd fabricagefout
a) De klant heeft het recht om gekochte producten te retourneren als deze een gecontroleerd fabricagefout vertonen;

b) Dos Santos Shoes evalueert de redenen voor retourzending en zal de klant vervolgens op de hoogte brengen van zijn beslissing;

c) Indien is aangetoond dat de fabricagefouten niet te wijten zijn aan verkeerd gebruik, zal het merk de terugbetaling van het respectieve bedrag uitvoeren binnen 10 dagen nadat de klant op de hoogte is gebracht. Het terug te betalen bedrag omvat de verzendkosten om het product te retourneren (wanneer deze door de klant zijn betaald).

d) De terugbetaling vindt altijd plaats volgens de optie die is geselecteerd in het RETOURZENDINGSTUK.

e) Als het door de klant aangegeven gebrek niet is geverifieerd of als het door een verkeerd gebruik is veroorzaakt, zal Dos Santos Shoes het betreffende bedrag niet terugbetalen.

Retournering van niet-defecte producten
a) Het kopen van de schoenen van Dos Santos Shoes betekent het kopen van unieke stukken, gemaakt volgens uw behoeften. Om deze reden accepteert het merk geen niet-defecte producten. Lees ons productieproces en ontdek waarom.

Hoe verder te gaan
a) Plaats het artikel in de doos

U kunt de originele verpakking van uw bestelling of een andere kartonnen doos gebruiken zolang deze niet is beschadigd. Als u de originele verpakking gebruikt, sluit u alleen het product in dat u wilt retourneren. Vergeet niet dat de originele verpakking altijd in een tweede doos moet zitten;

b) Vul het retourformulier in
Vul het RETOURFORMULIER in dat is verzonden met de gekochte producten. Vul alle velden in het formulier in en vermeld de reden waarom u het product retourneert. Later moet u het ingevulde formulier in de doos plaatsen en het met tape verzegelen.

c) Artikelverzameling

Om de collectie (s) van het product / de producten te retourneren, stuurt u een e-mail naar de klantenservice van onze online winkel: info@dossantosshoes.com. Geef het adres, de datum en de gewenste tijd voor de verzameling aan, evenals uw telefoonnummer. Collecties worden gemaakt tussen 9.00 uur en 19.00 uur. Collecties worden niet uitgevoerd op feestdagen en in het weekend.

d) restitutie

Na ontvangst en analyse van het product, zullen wij u informeren over de terugbetaling waarop u aanspraak kunt maken. Het terug te betalen bedrag is inclusief verzendkosten (wanneer deze door de klant zijn betaald). De terugbetaling gebeurt altijd op basis van de gekozen betaalmethode op het moment van betaling.

CLOSE

Categories

Merken

  • No product brands exist.

Product tags

Add to cart
× Heb je een vraag?