Top kwaliteit voor de best betaalbare prijs...wij zijn erin geslaagd!

Europese productie

In onze fabriek, gelegen in de historische stad Guimarães in het noorden van Portugal en kunstenaars atelier in het Zuiden van Spanje, leerlooierij in het noorden van Italië, produceren hooggekwalificeerde mensen met trots onze luxe schoenen met respect en totale inzet voor de beste milieupraktijken.

Wij maken klassieke heren schoenen met absolute superieure kwaliteit.

Handgemaakt met 210 handelingen, het beste leder van Europese oorsprong en ecologisch natuurlijke kurklaag voor maximum draag comfort. 

Met de “GOODYEAR PREMIUM FLEX” hebben we de historische Engelse Goodyear – Welted constructie techniek geïnnoveerd door schoeisel te maken met gebruik van de Goodyear flex lederen zool en een natuurlijke zelf vormende kurken tussenlaag. Dit geeft een ongekende loopschoen draagervaring met betere flexibiliteit en duurzaamheid. 

Nooit meer je schoenen hoeven in te lopen (passen direct perfect) Hoe meer je ze draagt hoe beter ze worden ( niet het tegenovergestelde ) Volledig ecologisch ( alles in leer, geen synthetische materialen)

 Ervaar nu onvergelijkbaar comfort in de exclusieve modellen uit onze Goodyear Flex Premium-collectie.

 

Hoe maken we de schoenen?
Portugal, Spanje en Italië hebben een lange traditie in schoenmaken. We omarmen volledig wat onze experts ons hebben geleerd en ondersteunen dat met nieuwe technologische innovaties.

Voor ons is ‘Craftmanship’ meer dan een slogan. Het is de beheersing van technieken die door de generaties zijn doorgegeven, zodat elke schoen volgens dezelfde veeleisende normen wordt gemaakt. Van het handmatig knippen van de kalfsleer tot de afschuining van de taille, het kan meer tijd kosten en het kan meer moeite kosten, maar het is deze toewijding aan zorgvuldige detaillering die zorgt voor een schoen van echte kwaliteit en karakter. Elk paar schoenen is zorgvuldig vervaardigd om de klassieke elegantie en comfort te leveren. Zowel het ontwerp als de productie worden door ons beheerd.

dos santos shoes assortiment

 

 

De meest comfortabele business schoen ooit! Ervaar onvergelijkbaar comfort in de exclusieve modellen uit onze Goodyear “Flex Premium”-collectie. Deze verfijnde herenschoenen zijn allemaal gemaakt via nauwgezette productie, met de hoogste mate van flexibiliteit gecombineerd met een klassieke look en feel.
Geniet van elke stap!

“The Premium Flex collection”


Onze kernwaarden

Ondernemen met passie

Beste kwaliteit en service

oog voor persoon en detail

IMG-9366

Positiviteit en vertrouwen

CLOSE

Categories

Merken

  • No product brands exist.

Product tags

Add to cart
× Heb je een vraag?